Gå til hovedindhold

Om indsatserne i UIB

Læs mere om indsatserne i UIB

Indhold

    Alle unge og forældre bliver indledningsvis tilbudt op til 5 rådgivende samtaler i tilbuddets åbne anonyme  rådgivning .De rådgivende samtaler har til formål at afdække, hvilke udfordringer den unge eller den enkelte forælder står i samt omfanget af disse. På baggrund af dette gives vejledning og redskaber til håndtering af den unges eller forældres aktuelle situation. I øvrigt hjælper vi den unge eller forælderen videre ind i det terapeutiske forløb, der passer bedst til deres individuelle situation.

    Tilbuddets øvrige terapeutiske indsatser er individuelle samtaler til unge eller gruppeforløb for unge, som begge varetages af en af tilbuddets psykologer.   Forældre kan tilbydes at deltage i en netværksgruppe sammen med andre forældre i lignende situation.

    Du er altid velkommen til at kontakte Unge i Balance, hvis du er i tvivl om Unge i Balance kunne være et relevant tilbud til en ung eller den unges forældre, eller hvis du har brug for sparring inden en samtale med en ung eller en forælder.

    Sidst opdateret: 27. juni 2022