Gå til hovedindhold

Åben anonym rådgivning

Læs mere om Åben anonym rådgivning her

Indhold

    Du kan komme ind lige fra gaden i den åbne anonyme rådgivning, hvor Unge i Balance kan tilbyde dig op til 5 rådgivende samtaler à ca. 60 minutters varighed. Hvis du bedre kan komme på et andet tidspunkt, så kan du enten ringe, maile eller sms, så finder vi en tid, som passer dig.
    I den åbne anonyme rådgivning vil du have mulighed for at få råd og vejledning til din aktuelle situation samt redskaber til at håndtere din hverdag som forælder. Vi vil i samarbejde afklare, hvorvidt det vil give mening for dig at forsætte i tilbuddets netværksgruppe for forældre, eller om det vil være mere gavnligt for dig at modtage hjælp gennem et andet relevant tilbud i Greve Kommune. Hvis vi finder frem til, at det kunne være hjælpsomt for dig at fortsætte i et andet tilbud i Greve Kommune, så vil du få hjælp til dette, og du vil således ikke stå alene.

    Det kan også være, at de rådgivende samtaler lige netop har været den hjælp, du havde brug for til at komme videre i din hverdag med dit barn og så afsluttes dit forløb umiddelbart herefter. Skulle det efter nogen tid vise sig, at du tænker, at du alligevel kunne have gavn af at fortsætte sammen med andre forældre i projektets netværksgruppe, så er du altid velkommen til at henvende dig igen i den åbne anonyme rådgivning.

     

    Sidst opdateret: 27. juni 2022