Gå til hovedindhold

Netværksgrupper til forældre

Læs mere om netværksgrupper til forældre

Indhold

  Netværksgruppen er et tilbud til dig som forælder til en psykisk sårbar ung. Her vil du møde andre forældre, som står i en lignende situation som dig selv. Der kan være op til 8 forældre ad gangen, og gruppen ligger på en fast ugedag og tidspunkt med en varighed på ca. 2 timer pr. gang. Du kan komme i netværksgruppen ca. 8 gange.
  I netværksgruppen får du mulighed for at møde, udveksle erfaringer og drøfte dine udfordringer med andre forældre, som enten selv er eller har stået i samme situation som dig, og som genkender de udfordringer, du oplever i din hverdag. Der lægges vægt på, at du som forælder får mulighed for at give og modtage råd fra andre forældre og dermed får større viden og flere redskaber til at tackle din situation. Du vil ligeledes have mulighed for at opbygge et nyt netværk med andre forældre i samme situation som dig.

  Gruppen er ”åben”, hvilket vil sige, at der er løbende optag i gruppen. Ved løbende optag i gruppen er det jer som forældre, der sikrer ”kulturen” i gruppen og dermed ejerskabet af den udvikling og forandring der sker.  

  Der vil løbende være mulighed for at invitere andre fagfolk til oplæg om aktuelle temaer eller emner, som du eller andre forældre er optagede af.

  Hvis der er noget, du gerne vil have uddybet, eller har du spørgsmål til ovenstående oplysninger, så er du altid velkommen til at kontakte Unge i Balance

  Sidst opdateret: 14. marts 2022