Gå til hovedindhold

Åben Anonym rådgivning

Læs mere om den åbne anonyme rådgivning her

Indhold

    Unge i Balance tilbyder, at du kan komme ind direkte fra gaden i den åbne anonyme rådgivning. Her tilbydes du op til 5 rådgivende samtaler à ca. 60 minutters varighed. Den åbne anonyme rådgivning er åben i tidsrummet mandag kl. 16-18, onsdag kl. 14-16 og torsdag kl. 12-14. Hvis du bedre kan komme på et andet tidspunkt, så kan du enten ringe, maile eller sms, så finder vi en tid, som passer dig. Du skal være fyldt 13 år og være under 26 år og have bopæl i Greve Kommune.

    I den åbne anonyme rådgivning vil du have mulighed for at få råd og vejledning i forhold til din aktuelle situation. Vi vil i samarbejde finde ud af, hvorvidt det vil give mening for dig at forsætte i et af Unge i Balances forebyggende tilbud (individuelle samtaler eller gruppeforløb), eller om det vil give bedre mening for dig at modtage et andet egnet tilbud i Greve kommune.
    Hvis vi finder frem til, at det kunne være hjælpsomt for dig at forsætte i et andet tilbud i Greve Kommune, så vil du få hjælp til dette, og du vil således ikke stå alene. Det kan også være, at de rådgivende samtaler lige netop har været den hjælp, du havde brug for til at komme videre i dit liv og så afsluttes dit forløb. Skulle det efter nogen tid vise sig, at du alligevel kunne have lyst til at forsætte i et af de forebyggende tilbud i Unge i Balance, så er du altid velkommen til at henvende dig igen i den åbne anonyme rådgivning.

    Hvis du syntes, det kunne være rart at have enten din mor, far, ven eller veninde eller andre med i den første rådgivende samtale, så skal du være velkommen til det.

    Sidst opdateret: 14. marts 2022